Ajutati o mamica de 32 de ani sa invinga cancerul!

Neamt

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Verisoara mea,o mamica de 32 de ani,a fost diagnosticata in luna februarie 2016 cu cancer mamar(carcinom lobular invaziv G2). De atunci a inceput lupta cu aceasta boala crunta. A facut 7 sedinte de chimioterapie,urmand sa o faca pe a 8-a la sfarsitul lunii iulie.Suporta greu,dar cu stoicism,efectele secundare ale chimioterapiei,starea de rau permanent,de oboseala crunta si pierderea parului. In luna august urmeaza sa faca operatia de mastectomie totala a sanului drept.

Familia si prietenii au ajutat-o financiar cat a putut fiecare,iar o parte din banii stransi s-au dus pe analize,ecografii,biopsie,drumuri facute la Bucuresti pentru consultatii la chirurgul oncolog ce urmeaza sa o opereze. La ultima consultatie de pe 6 iulie 2016,d-nul doctor i-a spus ca boala ei este acum in stadiul 3.

Stim cu totii ca operatia ,chiar daca va fi facuta la stat,implica si ea costuri,pe care, deocamdata, le poate sustine. Dar pe mai departe,pentru tratamentele ce vor urma(ex.radioterapie), nu va mai avea resurse financiare. Vreau sa o ajut sa stranga bani si pentru aceste tratamente postoperatorii,cat si pentru operatia de reconstructie,care din pacate nu poate fi facuta imediat dupa mastectomie. D-nul doctor i-a spus ca va trebui sa treaca aproape un an pana va putea sa faca reconstructia mamara,din cauza gravitatii bolii.Nu stiu de cati bani va avea nevoie,dar stiu ca nu va avea de unde sa faca rost de altii. 

Sustin acest proiect pentru ca vreau ca fetita ei de 6 ani sa creasca alaturi de mama ei.

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Orghidan Elis Mihaela
Buna!Sunt Mihaela,am 38 de ani.Sunt casatorita si am o fetita,Alexandra,de 17 ani.Daca pana acum Avon reprezenta pentru mine doar marca unui produs folosit,de ceva timp mi-am dat seama ca poate fi un ajutor si o speranta pentru o persoana care sufera de cancer mamar.