Voi invinge cancerul la san cu ajutorul tau!

Galati

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Ma numesc Macarie Polixenia, am 40 de ani, locuiesc in Galati si am 2 copii minunati.

Povestea mea incepe in octombrie 2014 cand, intamplator, am descoperit un nodul la sanul drept. A doua zi am plecat la doctor si in urma mai multor investigatii am fost diagnosticat cu carcinom ductal invaziv drept. Diagnosticul mi-a dat toata viata peste cap, dar am decis sa accept situatia si sa incep tratamentul. Tot tratamentul si operatia le-am facut in alta localitate si astfel faceam drum dupa drum la 300 km departare. A fost o perioada foarte grea, drumul pe care il faceam dupa chimioterapie dura 6 ore si starea de sanatate, oboseala, caderea parului erau socuri pe care cu greu le faceam fata.

Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, am mai primit o lovitura. Unul din copii s-a imbolnavit si era suspectat de o boala rara. Medicii din Galati m-au trimis cu copilul la Iasi unde am stat internata cu el acolo. In perioada cat am stat cu el in spital, a trebuit sa plec la chimioterapie. M-am impartit intre Iasi si orasul unde m-am tratat.
Intr-un final, dupa mai multe drumuri intre Iasi si Galati, copilul meu a fost diagnosticat cu acea boala rara si am continuat tratamentul.

Apoi m-am operat, am facut radioterapie.
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a merge mai departe si a termina tratamentul.
Imi doresc sa trec de aceasta perioada grea si sa-mi vad copiii crescand si sa fiu langa ei cand vor avea nevoie de mine.

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Alexandra Maier