Voluntar. Victimă. Voi fi învingatoare pentru sănătatea mamei mele !

Olt

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Mă numesc Bratu Ionela, am 19 ani și îmi doresc din tot sufletul să îmi ajut mama.

În prezent sunt reprezentant Avon, dar activitatea mea în această companie am început-o fiind voluntar tocmai în Campania pentru Sănătatea Sânilor. Pe atunci voiam doar să ajut alte femeile care trec prin momente grele. Nu am crezut vreodată că această luptă cu cancerul mamar îmi va afecta într-un mod decisiv viața. Nu credeam că într-o zi va deveni cea mai mare provocare a familiei mele.

 

Când a fost diagnosticată cu cancer la sân, mama mea era internată din alte motive. Au urmat analize la București, dar tot nu ne obișnuiserăm cu ideea că acest necaz se întâmplă tocmai familiei noastre. Operația de extirpare a sânului ne-a îngrozit și ne-a trezit la realitate. Am trecut peste acest impas cu ajutorul prietenilor și rudelor care ne-au încurajat constant.

 

Acum eu am grijă de casă în locul mamei mele. Vreau ca ea să își revină cât de repede posibil. Ne este greu tuturor, dar știm că nimic nu se compară cu durerile și temerile cu care mama se confruntă. Încercăm să o înveselim zi de zi, să o facem să se simtă frumoasă, iubită și apreciată.

Cu ajutorul fiecăruia dintre voi și cu credință, sunt sigură că voi reuși să îmi ajut mama să învingă această boală. Nu am cuvinte să vă mulțumesc celor care ne veți ajuta, dar vă urez tot binele din lume.

Va doresc tuturor multa sanatate si va multumesc din suflet ca mi-ati ascultat povestea !

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Bratu Ionela
Ma numesc Ionela, am 20 de ani si ma consider o fata descurcareata, imi place sa desenez, sa ma implic in diverse activitati si sa ajut persoanele cu probleme.

Imi doresc sa o ajut pe mama mea deoarece are cancer la san, sa treaca peste acest impas.