Termeni și condiții

Înainte de a vă inregistra și/sau de a aplica pentru o finanțare în cadrul platformei de crowdfunding www.doneazacuavon.ro, vă rugăm să citiți cu atenție documentul Termeni și Condiții.  

 

Rolul acestui document este de a vă sprijini și de a vă ghida pe parcursul întregului proces de donație, înregistrare utilizator/ aplicat, înregistrare și completare formular de aplicație pentru finanțare prin platforma de crowdfunding. Pentru întrebări și sesizări vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@avoncampaniisociale.ro.

 

Termeni si Conditii

 

ART . 1. Introducere despre initiatorul platformei www.doneazacuavon.ro

ART. 1.1 Despre Avon Cosmetics Romania

Platforma de crowdfunding  www.doneazacuavon.ro  (denumită în continuare “platforma de crowdfunding”) este dezvoltată și lansată de AVON Cosmetics Romania S.R.L (denumita în continuare AVON) cu sediul în București. str. Dinu Vintila  nr.11, et.12-13, sector 2.

AVON a dezvoltat  această platforma în vederea susținerii și promovării activității fundațiilor/ organizațiilor non-guvernametale/ grupurilor de inițiativă civică, dar și pentru a constitui o sursă generală de informare și finanțare a proiectelor/cauzelor sociale privind lupta împotriva cancerului la sân și a violenței domestice. Prin accesarea acestei platforme, a materialelor și a informațiilor prezentate în cadrul său, utilizatorul confirmă că a citit, înteles și acceptat în totalitate Termenii și Conditiile platformei.

ART.1.2 Despre campaniile Sociale AVON Romania

Compania Avon este preocupata să îmbunătățească viața femeilor prin proiecte care își propun să răspundă unor probleme specifice de sănătate și creșterea standardelor de viață.

Eforturile Avon de responsabilitate socială se împart în două direcții:

 • lupta împotriva cancerului la sân concretizată prin Campania pentru Sănătatea Sânilor. De-a lungul celor 12 ani de campanie, Avon a investit peste 2,7 milioane de dolari în dotarea cu echipamente a centrelor de oncologie din București, Cluj, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Alba Iulia, Galați și Craiova dar și în campanii naționale de informare și educare a publicului feminin și în program de screening pentru femeile peste 40 de ani. Mai multe informații  despre proiectele inițiate și susținute de Avon România găsiți pe  www.avoncampaniisociale.ro

 

 • lupta împotriva violenței domestice concretizată prin Campania Respectului. Această campanie a fost iniţiată în 2008 are drept scop prevenirea violenţei domestice în România. Mai multe informații despre proiecte inițiate și susținute de Avon România găsiți pe www.avoncampaniisociale.ro

ART.2.Confidențialitatea și prelucarea Informațiilor cu caracter personal

“Informațiile cu Caracter Personal" sunt informațiile  de identificare ale unei persoane fizice, cum ar fi numele, adresa  poștală , numărul de telefon, adresa de e-mail sau nume de utilizator.

 

AVON  colectează informații cu caracter personal în momentul în care o persoană fizică se înregistrează în calitate de utilizator/aplicant în cadrul platformei www.doneazacuavon.ro sau se conectează cu platforma prin intermediul rețelelor sociale.

Informațiile cu caracter personal nu vor fi făcute publice și vor fi folosite doar pentru identificarea persoanelor înscrise în platforma www.doneazacuavon.ro.

 

AVON  respecta confidențialitatea identității oricărui utilizator – persoana fizică, care accesează platforma www.doneazacuavon.ro. In masura in care utilizatorilor li se va solicita furnizarea oricarei informatii privind datele lor cu caracter personal, utilizatorii o vor realiza in mod voluntar, prin acceptarea termenilor si conditiilor platformei www.doneazacuavon.ro si a oricarei alte mentiuni din continutul acestuia.

 

AVON  toate masurile necesare protejarii securitatii informatiilor cu caracter personal furnizate in mod voluntar de catre utilizatori si nu va comunica respectivele informatii niciunei alte entitati, persoana fizica sau juridica, cu exceptia situatiilor in care dezvaluirea este permisa/impusa de catre legislatia aplicabila.

Informatiile despre utilizatorii site-ului disponibile in mod public sunt:

 • Nume utilizator/ aplicant
 • Poza profil utilizator/aplicant (daca opteaza pentru fotografie)
 • Lista proiectelor sustinute si lista proiectelor initiate
 • Descrierea  din pagina de profil utilizator/  applicant

Utilizatorii cunosc si sunt de acord ca datele lor personale precum si detaliile referitoare la cazul lor prezentat pe platforma si pozele incarcate se vor transmite de catre Avon catre Partenerii sai din proiect, Organizatii non profit, in vederea calificarii acestuia ca fiind eligibil sau nu.

In Romania, protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, este reglementata de Legea nr.677/2001. Drepturile persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal sunt prevazute la capitolul IV din actul legislative mentionat. 

Daca aveti intrebari in legatura cu prezenta Clauza de Confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@avoncampaniisociale.ro sau prin corespondenta la adresa: str.Dinu Vintila, nr.11, et.13, sect 2, Bucuresti.

ART. 4. Raspundere

AVON nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea inregistrarii in platforma  din cauza aspectelor care nu depind direct de el, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

AVON nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre cei care se inregistreaza in cadrul platformei. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in Termeni si Conditii. 

AVON nu isi asuma nicio raspundere pentru continutul site-uri mentionate de utilizatori/aplicanti in cadrul paginilor initiate de acestia. Avon nu isi asuma nicio raspundere pentru produsele si/sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. AVON  nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

 

ART.5. Obligatiile partilor

 

Aplicantul se obliga sa foloseasca fondurile obtinute prin intermediul platformei de crowdfunding www.doneazacuavon.ro in scopul declarat. Aplicantii sunt singurii responsabili pentru livrarea si indeplinirea in intervalul declarat a obiectivelor mentionate in aplicatia inregistrata in platforma de crowdfunding.

 

AVON isi asuma dreptul de a modifica si dezvolta structura platformei de crowdfunding in orice moment, cu instiintarea prealabila a utilizatorilor sai.

 

AVON se obliga sa asigure buna functionare a platformei de crowdfunding pe intreaga durata a proiectelor in desfasurare si sa raspunda oricaror intrebari sau nelamuriri pe care le-ar putea avea aplicantii.

 

ART.6.  Finantare proiecte

 

Sunt eligibile pentru finantare prin plaforma de crowdfunding proiectele inregistrate de fundații/federatii/ organizatii non-guvernamentale/ grupuri de initiativa civica/ persoane fizice al caror obiective corespund sau sunt complementare cu cele ale initiativelor sociale AVON: lupta impotriva cancerului la san si lupta impotriva violentei domestice.

 

 Institutiile publice nu sunt aplicati eligibili pentru finantare prin platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro

 

Sunt aplicanti eligibili doar grupurile de initiative civica inregistrate in Registrul persoanelor juridice

 

In functie de calitatea aplicatiei, tipul activitatilor propuse, bugetul necesar, evaluarea specialistilor platformei de crowdfunding  AVON isi asuma dreptul de a aproba/ respinge inscrierea  proiectului propus spre finantare prin intermediul platformei de crowdfunding.

  

ART.6.1. Finantare proiecte categoria Cancer la san

 

Prin proiectele inscrise in categoria cancer la san se pot finanta initiativele privind educarea publicului larg, depistarea precoce, interventia și recuperarea in cazurile de cancer la san.

 

ART.6.2. Finantare proiecte categoria Violenta domestica

 

Prin proiectele inscrise in categoria violenta domestica se pot finanta initiativele privind educarea publicului larg, interventia și sustinerea victimelor in cazurile de violenta domestica.

 

ART. 6.3. Criterii de eligibilitate proiect inscris de fundatii/federatii/organizatii non-guvernamentale/grupuri de initiativa civica

 

Conditii de eligibilitate Aplicant

 

 • Aplicantul este un grup de initiativa civica/ organizatie non-guvernamentala/ fundatie/ federatie, infiintata conform Legii 21/1924, OG 26/2000 sau Legii 246/2005)
 • Aplicantul are o vechime de peste 3 ani (de la data infiintarii) și doi ani de experienta in domeniul pentru care solicita finantarea
 • Aplicantul nu are nicio formă de afiliere politica
 • Membrii grupului de initiativa/ organizatiei non-guvernamentale/fundatiei/federatiei nu au nicio forma de afiliere politica
 • Aplicantul poate face dovada depunerii bilanțului financiar pentru ultimul an fiscal
 • Aplicantul detine un raport anual sau un alt mecanism transparent de raportare a activitatii organizatiei (site web, material anual de prezentare, raport de audit etc.)

 

Sunt aplicanti eligibili doar grupurile de initiative civica inregistrate in Registrul persoanelor juridice

 

 

Conditii de eligibilitate Proiect

 

 • Proiectul se inscrie in obiectivele si componenta categoriei cancer la san/ categoria violenta domestica
 • Proiectul se desfasoara  pe o perioada de minim 6 luni si maxim 12 luni
 • Proiectul are o acoperire nationala sau locala
 • Proiectul este complet si a respectat formularul de aplicație standard din platforma de crowdfunding
 • Proiectul include toate documentele solicitate prin formularul de aplicatie standard din platforma de crowdfunding si/sau toate documentele solicitate de catre specialistii platformei de crowdfunding
 • Proiectul este inscris și implementat de un aplicant eligibil (grup de initiativa civica, organizatie non-guvernamentala, fundație sau federație, înființată conform , OG 26/2000, )

 

 

Conditii de eligibilitate buget

 

 • Aplicantul va include si detalia  toate costurile proiectului intr-un document excel pe care il va atasa in aplicatia sa
 • Aplicantul va raspunde solicitarilor evaluatorului de bugete al platformei de crowdfunding
 • Bugetul proiectului este cuprins intre 5,000- 10,000 $,

 

Tipuri de costuri eligibile

 

 • Achizitie de echipamente medicale și mobilier medical
 • Achizitie de mobilier destinat adaposturilor sau centrelor de primire pentru victimele violentei domestice
 • Cheltuieli de personal (specialisti direct implicati, medici, psihologi, terapeuti etc)
 • Servicii sau produse pentru femeile diagnosticate cu cancer la sân (masaj pentru limfedem, proteze mamare) sau servicii pentru femeile victime ale violentei domestice (consiliere psihologica si/sau consiliere juridical)
 • Renovarea, reabilitarea și dotarea unitatilor care asigura servicii medicale in vederea depistarii preoce a cancerului la san sau ingrijirii femeile diagnosticate cu cancer la san
 • Renovarea, reabilitarea si dotarea unitatilor care asigura servicii sau ingrijire pentru femeile victime alte violentei domestice
 • Construirea sau reamenajarea unor spatii asigura servicii medicale in vederea depistarii preoce a cancerului la san sau îngrijirii femeile diagnosticate cu cancer la san
 • Construirea sau reamenajarea unor spatii care asigura servicii sau ingrijire pentru femeile victime alte violentei domestice
 • Costurile administrative in limita a 10% care pot sa includa: costuri de resurse umane, costuri pentru transport, comunicații (telefon, Internet, posta), costuri de birou (chirie, servicii, utilitați), echipament de birou (computer, mobilier, software), consumabile birou.
 • Costuri de comunicare privind educatia si preventia cancerului la san
 • Costuri de comunicare privind educatia si preventia violentei domestice
 • Organizarea de conferinte, realizarea de studii si cercetari cu caracter academic/ fundamental privind cancerul la san/ violent domestica

 

Tipuri de costuri neeligibile

 

 • costuri de comunicare si promovare a aplicantului
 • cheltuieli administrative care nu sunt direct legate de proiect si depasesc limita de 10%.
 • taxe sau impozite, dobanzi datorate bancilor sau altor institutii financiare nebancare

 

ART.6.4. Criterii de eligibilitate “Cazuri Individuale”

 

Conditii de eligibilitate Aplicant

 

 • Aplicantul este o persoana fizica care se confrunta in mod direct/indirect  cu cancerul la san sau cu violenta domestica
 • Aplicantul in calitatea sa de persoana fizica nu are nicio formă de afiliere politica
 • Aplicantul poate face dovada bugetul solicitat prin documente medicale sau orice alt document legal prin care sa faca dovada necesitatii si destinatiei bugetului solicitat

 

Conditii de eligibilitate “Cazuri individuale”

 

 • Proiectul se inscrie in obiectivele si componenta categoriei cancer la san/ categoria violenta domestica
 • Proiectul este complet si a respectat formularul de aplicație standard din platforma de crowdfunding
 • Proiectul include toate documentele solicitate prin formularul de aplicatie standard din platform de crowdfunding si/sau toate documentele solicitate de catre specialistii platformei de crowdfunding
 • Proiectul este inscris și implementat de un aplicant eligibil (persoana fizica care se confrunta direct/indirect cu cancerul la san sau violenta domestica)
 • Proiectul este prezentat pe platforma si sustinut de catre Partenerii Avon, Organizatii non. Profit, dupa atenta analizare a eligibilitatii acesteia;

 

 

Conditii de eligibilitate buget

 

 • Aplicantul va include si detalia  toate costurile proiectului intr-un document excel pe care il va atasa in aplicatia sa
 • Aplicantul va raspunde solicitarilor Partenerului Avon care va evalua cazul;
 • Bugetul proiectului este de minimum 1000$  si maximum 2,500 $

 

Tipuri de costuri eligibile

 

-Tratamente si servicii medicale (interventii chirurgicale, reconstructie mamara, tratament masaj limfodem,

etc.) pentru persoanele diagnosticare cu cancer la san

-Servicii de consiliere juridica/psihologica pentru victimele violentei domestice

- Servicii de adapost/ asigurare a unei locuinte prin inchirierea unei garsoniere/a unui apartament

Solicitantul trebuie sa depuna urmatoarele documente pentru servicii de adapost/ asigurare a unei locuinte locuinte prin inchirierea unei garsoniere/ a unui adapost:

-dovezi prin care solicitantul demonstreaza ca face parte din grupul tinta al proiectului (femei victime alte violentei domestice)

-recomandare din partea asistentul de caz de la adapostul in care s-a aflat o perioada (daca este cazul)

-raspuns din partea centrului/adapostului in care s-a aflat o perioada cu privire la indisponibilitatea unui loc in centru/adapost pentru perioada solicitata prin proiect

-raspunsul de la Primarie/ DGASPC cu privire la inexistenta sau indisponibilitatea locuintelor sociale

 

Tipuri de costuri neeligibile

 

 • costuri de comunicare si promovare a aplicantului
 • costuri personale (pentru acoperirea costurilor de educatie, vacante, plata utilitati sau imprumuturi bancare)
 • costuri personale (pentru servicii de adapost/inchirierea unei locuinte)

 

 Cazurile individuale sunt inscrise pe platforma www.doneazacuavon.ro de către beneficiar sau o altă persoană cu înștiințarea beneficiarului. Fiecare caz individual este analizat de către specialiștii Partenerului Avon, organizatie non.profit,  (în prima etapă) și apoi de către specialiștii prezentați în secțiunea Specialiști din platform www.doneazacuavon.ro.

În momentul în care un caz este aprobat de către Partenerul Avon și de către specialiștii platformei, acesta va fi publicat si sustinut de către Partener , iar aplicantul va fi notivat de către aceștia în legătură cu cazul înscris și evoluția acestuia

 

 

ART.7. Donatii

 

Donatiile prin platforma de crowdfunding pot fi realizate de catre orice persoana care dispunde de un cod de donatie.

 

Codul de donatie este unic si este disponibil doar prin achizitionarea unui produs din campaniile sociale Avon.  Produsele din campaniile sociale Avon sunt non-cosmetice si sunt comercializate in scop social pentru finantarea programelor de lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice. Aceste produse pot fi achizitionate online din platforma de crowdfunding si offline prin intermediul unui Reprezentant AVON.

 

Finantarea proiectelor prin  platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro este posibila doar prin introducerea codurilor de donatie unice aferente produselor din campaniile sociale AVON .

 

Pentru fiecare produs AVON se va declara valoarea donatiei ce urmeaza sa fie directionata de cumparatorul produsului catre un proiect inscris pentru finantare in platforma de crowdfunding. Aceasta valoare va fi afisata pe site in zona produselor din campaniile sociale.

 

Banii stransi prin intermediul platformei de crowdfunding vor fi destinati exclusiv proiectelor pentru care donatorii au optat, cu o singura exceptie :

!!! In situatia in care 50 % din nivelul de finantare cerut de catre federatii/fundatii/ organizatii non-guvernamentale/ grupuri de initiative civica nu a fost atins, toate donatiile sustinatorilor vor fi alocate catre fondul destinat luptei impotriva violentei domestice si  fondul destinat luptei impotriva cancerului la san. Prin aceste 2 fonduri sociale AVON finanteaza proiecte de responsabilitate sociala in Romania. Mai multe informatii despre aceste fonduri gasiti pe www.avoncampaniisociale.ro.

 

!!! In situatia in care 50% din nivelul de finantare cerut de catre personale fizice sau cel putin suma de 500 Euro,  nu au fost atinse, toate donatiile sustinatorilor vor fi alocate catre fondul destinat luptei impotriva violentei domestice si fondul destinat luptei impotriva cancerului la san. Prin aceste 2 fonduri sociale AVON finanteaza proiecte de responsabilitate sociala in Romania. Mai multe informatii despre aceste fonduri gasiti pe www.avoncampaniisociale.ro.

 

 

ART.8. Etapele procesului de aplicare si selectie

 

Formularul de aplicație împreună cu documentele obligatorii se înregistrează pe platforma de crowdfunding.

Fiecare aplicant va primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail menționată în formularul de aplicație.

 

Documentele obligatorii:

 

Toate proiectele vor fi însoţite de următoarele documente, care vor fi încarcate pe www.doneazacuavon.ro:

 

1.       Bugetul proiectului (format excel)

2.       Documente care să ateste că organizaţia este acreditată în serviciile propuse (dacă este cazul)

3.       Documente medicale/legale care să ateste veridicitatea cazului individual înscris pe site (constatare diagnostic, scrisoare de recomandare de la medic, o estimare de costuri pentru cazul individual (cu stampila si semnatura furnizorului), certificate medico-legale, plângeri înregistrate la Secția de Poliție, alte documente ajutatoare.

4.       Actele (copie) care reglementează statutul juridic al organizaţiei aplicante (Statutul organizaţiei, copie după actul de constituire, hotărâre de înființare de la tribunal, copie după certificatul de înregistrare în registrul asociațiilor și fundațiilor, copie după certificatul de înregistrare al cod fiscal);

 

 

Procesul de aprobare a unei cereri de finanțare

 

Prin  procesul de aprobare a unei cereri de finanțare întelegem procesul de verificare a fiecărui formular de aplicație inregistrat de un solicitant pe site (fie ele persoană fizică sau persoana juridică), înainte de a fi afișat pe platforma de crowdfunding pentru finanțare.

 

Procesul de aprobare va fi realizat de către cei 4 specialiști selectați de AVON. Cererile de finanțare prin intermediul platformei de crowdfunding vor fi aprobate in termen de 15 zile de la finalizarea formularului de aplicatie de catre solicitant.

 Cazurile individuale vor fi aprobate în două etape: prima etapă presupune aprobarea din partea Partenerului Avon, iar a doua etapă presupune aprobarea specialiștilor platformei.

Pentru a fi afisat pe site, un formular de aplicație trebuie să primească aviz pozitiv din partea tuturor specialiștilor platformei.

 

Specialiști platformei sunt:

Lacrămioara Botezatu

Victoria Asanache

Mihaela Sasarman

Andreea Tudose 

În cazul unor neclarități sau în cazul în care unul/ sau mai mulți specialiști solicita informații suplimentare, aplicantul va fi contactat  direct de către aceștia.

 

! Aplicantul are responsabilitatea să verifice evoluția formularul de aplicație și să răspundă întrebărilor specialistului.

 

ART.9. CONTRACTARE, PLĂȚI, RAPORTARE

 

ART.9.1 Contractare:

 

 • Pentru ambele tipuri de proiecte finanțare prin platforma de crowdfunding (cazuri individuale sau proiecte înscrise de către fundații/federații/ ONG-uri) se va încheia un contract de finanţare cu AVON. Contractul va avea ca anexe formularul de aplicație aprobat, bugetul aferent și restul anexelor menționate in Termeni si Condiții (Secțiunile Aplicant și Formular de Aplicație). Aranjamentele contractuale şi transferul fondurilor vor fi administrate de AVON, cu excepția cazurile individuale unde Avon va imputernici Fundația Regina Maria pentru aranjamentele contractuale si transferul fondurilor.
 • Desfășurarea proiectelor se poate extinde pe o perioadă între 6 și 12 luni.

 

 

ART.9.2 Plăți

 

Activităţile planificate în cererea de finanțare trebuie să reflecte resursele disponibile pentru proiect din partea organizaţiei solicitante, a partenerului/ilor (dacă este cazul), precum şi suma solicitată pentru finanţarea activităţilor din proiect din partea AVON.

 

Suma oferită ca finanțare va fi transferată de către AVON sau de către Fundația Regina Maria în contul bancar al instituției, menționat în contract, într-o singură tranșă în termen de minim 30 de zile de la semnarea contractului de sponsorizare de către părțile semnatare.

 

Toate transferurile, plăţile şi raportările financiare vor fi exprimate în RON.

 

ART. 9.3 Raportare

 

Organizatiile selectate/ cazurile individuale vor prezenta rapoarte narative și/sau financiare pe formulare standard puse la dispoziție de AVON, în conditiile precizate în contractul de sponsorizare și vor permite evaluatorilor desemnați să aibă acces la documentele necesare. Formularele de raportare  vor fi transmise catre beneficiari de catre AVON.

 

Perioada de raportare pentru oricare dintre categoriile de finanțare inregistrate pe platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro este de 1 an de zile de la data încheierii contractului de finantare.

 

 

 1. Reguli de conduită la folosirea platformei:

 

Când utilizaţi platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro conveniţi să vă conformaţi tuturor legilor, regulilor şi regulamentelor aplicabile şi să respectaţi drepturile şi demnitatea altora. În plus, utilizarea de către Dvs. a platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro este condiţionată de conformarea Dvs. cu regulile de conduită prezentate în această Secţiune 4, iar neconformarea cu aceste reguli de conduită (incluzând fără limitare angajarea Dvs. repetată în încălcarea drepturilor de copyright prin sau în legătură cu platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro) poate avea ca urmare rezilierea accesului Dvs. platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro

Conveniţi să nu:

• Postaţi, transmiteţi, sau puneţi la dispoziţie în alt mod prin sau în legătură cu platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro:

º Orice informaţii sau materiale care sunt sau ar putea fi, sau a căror postare, transmitere sau utilizare este sau ar putea fi: (a) ameninţătoare, hărţuitoare, degradantă, încărcată de ură sau intimidantă; (b) defăimătoare sau calomnioasă; (c) frauduloasă ori delictuală; (d) obscenă, indecentă, pornografică sau altfel inacceptabilă; sau (e) protejată de drepturi de copyright, marcă comercială, secret comercial, drept de publicitate sau confidenţialitate sau orice alt drept brevetat, fără consimţământul explicit scris al proprietarului acelui drept.

º Orice material care ar da naştere unei răspunderi penale sau civile; care încurajează o conduită care constituie infracţiune; care promovează jocurile de noroc; sau care încurajează sau oferă informaţii de instruire despre activităţi ilegale sau activităţi ca “hacking”, “cracking” sau “phreaking”.

º Orice virus, vierme, cal troian, ou de Paşte, bombă cu efect întârziat, malware, spyware, sau alt cod, fişier sau program informatic dăunător sau invaziv sau care este destinat să deterioreze, deturneze, dezactiveze, interfereze cu, sau să perturbe funcţionarea, sau să monitorizeze utilizarea oricărui hardware, software sau echipament.

º Orice publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoţionale, “junk mail”, “spam”, “chain letter”, schemă piramidală (“pyramid scheme”) sau oportunitate de investire, sau orice altă formă de solicitare care nu este explicit aprobată de către AVON în prealabil.

º Orice mesaje e-mail nesolicitate legate de Avon către orice persoană fără cunoştinţa şi consimţământul prealabil al acesteia sau în alt fel încălcând vreo lege, regulă sau regulament.

º Orice informaţii identificabile personal ale unei alte persoane, fără consimţământul legal prealabil al acelei persoane.

º Orice informaţii materiale, nepublice, despre o societate comercială, fără autorizarea corespunzătoare de a face aceasta.

• Utilizaţi platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.roîn orice scop fraudulos ori ilegal.

• Utilizaţi orice funcţie de invitare de pe platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro pentru a invita vreo persoană să se alăture platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro dacă nu cunoaşteţi personal persoana invitată şi nu ştiţi că va fi de acord să primească invitaţia.

• Utilizaţi platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ropentru a defăima, abuza, hărţui, urmări, ameninţa, intimida (“bully”) sau în alt fel încălca drepturile legale ale altora, incluzând fără limitare drepturile altora la intimitate sau drepturile de publicitate, sau a recolta sau colecta informaţii despre utilizatori ai platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro.

• Asuma identitatea vreunei persoane sau entităţi, incluzând fără limitare orice angajat, agent sau alt reprezentant al AVON; inclusiv prin (a) indicarea în mod fals, sau declararea falsă în alt fel a afilierii Dvs. cu vreo persoană sau entitate în legătură cu platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro; sau (b) exprimarea sau sugerarea că noi aprobăm vreo declaraţie pe care o faceţi.

• Interfera cu, sau perturba funcţionarea platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro sau a serverelor sau reţelelor utilizate pentru a pune la dispoziţie platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro; sau încălca orice cerinţe, proceduri, politici sau regulamente ale acestor reţele.

• Restricţiona sau interzice utilizarea platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro de către vreo altă persoană (incluzând fără limitare atacarea prin hacking sau deformarea oricărei părţi din platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro).

• Utiliza platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro pentru (a) a face publicitate sau a oferi spre vânzare sau solicita spre cumpărare orice bunuri sau servicii în orice scop comercial, sau altfel a promova orice servicii, afaceri sau oportunităţi, sau (b) a solicita vizitatorilor

sau utilizatorilor platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.rosă viziteze, să devină membri ai, să subscrie la, sau să se înregistreze pentru orice serviciu comercial online sau altă organizaţie; în fiecare caz, fără consimţământul explicit scris prealabil al AVON.

• Reproduce, multiplica, copia, vinde, revinde, oferi link către, sau în alt fel exploata în orice scopuri comerciale, orice porţiune a, utilizarea sau accesul la platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro.

• Modifica, adapta, traduce, deconstrui, decompila sau dezasambla vreo porţiune a platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro, cu excepţia măsurii în care se permite în mod explicit de către legea aplicabilă.

• Îndepărta vreo notă privind drepturile de copyright, marcă comercială sau alte drepturi brevetate de pe platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.rosau din materiale provenind de pe platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro

• Încadra sau oglindi vreo parte a platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro

• Crea o bază de date prin descărcarea şi stocarea conţinutului platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro.

• Utiliza vreun robot, păianjen, aplicaţie de căutare/regăsire de site-uri sau alt dispozitiv manual sau automat pentru a regăsi, indexa, “rade”, “mina” sau în orice fel aduna conţinut de pe platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro sau reproduce sau ocoli structura de

navigaţie sau prezentarea platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro fără consimţământul explicit scris prealabil al AVON.

• Plasa un widget furnizat de către AVON pe orice terţ website cu încălcarea politicilor care guvernează terţul website (inclusiv termenii de utilizare care guvernează acel website).

În plus, confirmaţi şi conveniţi că Dvs. (şi nut AVON) sunteţi responsabil pentru obţinerea şi păstrarea tuturor mijloacelor de telecomunicaţii, broadband, şi hardware-ului informatic, echipamentului şi serviciilor necesare pentru a accesa şi utiliza platforma de crowdfunding www.doneazacuavon.ro, şi pentru plata tuturor taxelor legate de acestea. 

 

Despre platforma

De 12 ani suntem zi de zi alături de femeile din România și le sprijinim în lupta lor împotriva violenței domestice și a cancerului la sân. Până în prezent am donat peste 2,7 milioane de dolari către ...

Afla mai mult

Avon și cauzele sociale