Specialiștii Avon te ajută!

Ai înscris deja un proiect social pe platforma noastră sau vrei să propui unul? 6 specialiști AVON, vor evalua fiecare proiect social propus, apoi te vor ajuta să îl descrii și să îl promovezi mai bine.

Află mai multe informații despre specialiștii care vor evalua proiectele propuse. Implică-te! Adaugă un proiect sau sau susține un proiect.

Specialiști
Lacramioara Botezatu
evaluator proiecte comunitare și campanii de CSR
Detalii ›

Lăcrămioara Botezatu este inițiatoarea și coordonatoarea platformei www.csrmedia.ro dedicată exclusiv știrilor din domeniul CSR. După 8 ani de activitatea în presa scrisă și 2 ani în redacțiile unor televiziuni de știri a decis să se orienteze spre presa online, abordând domeniul CSR
Specialist în cadrul platformei www.doneazacuavon.ro în calitate de evaluator proiecte comunitare și campanii de CSR.

 

Mihaela Sasarman
evaluator cazuri/ proiecte violență domestică
Detalii ›

Președinta Asociației Transcena și unul dintre membrii fondatori. Coordonează activitățile organizației și conduce activitatea de teatru social.

A coordonat proiecte în domeniul violenței domestice în perioada 1998 - 2001 desfășurate de Asociația Grupul Roman pentru Apărarea Drepturilor Omului și a contribuit la realizarea Ghidului „Există soluții pentru violența domestica” editat de Asociația GRADO în 2002.

Specialist în cadrul platformei www.doneazacuavon.ro în calitate de evaluator cazuri/ proiecte violență domestică. sasarman#@!

Victoria Asanache
evaluator cazuri/ proiecte cancer la sân
Detalii ›

Este singura persoană din România care a dezvoltat un program de navigator pentru bolnavii de cancer, program prin care le oferă acestora suport pe carcursul investigațiilor, tratamentului și recuperării. În prezent își desfășoara activitatea în cadrul Institutului Oncologic București prin Asociația Amazonia.

Specialist în cadrul platformei www.doneazacuavon.ro în calitate de evaluator cazuri/ proiecte cancer la sân.

Cazurile individuale sunt evaluate și susținute de Fundația Regina Maria