Am luptat și lupt pentru a fi alături de copilul meu care are nevoie de MAMA!

Suceava

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Mă numesc Pachita, Tucurel pentru cei apropiați și dragi sufletului meu și am 50 de ani. În luna februarie 2017 am hotărât să fac investigații la sâni (ecografie și mamografie ) în urma autoexaminarii acestora și a depistării unui nodul, ce varia ca dimensiuni în decursul unei luni de zile. Vestea ca am cancer, în urma efectuării biopsiei, a fost un șoc, m-a dărâmat, eram și nu eram eu și în minte era întrebarea: de ce EU?
Acum sunt o persoana puternica, optimistă, numai că în această perioadă nu eram. Se intamplasera foarte multe lucruri negative în plan personal, iar debutul în luna iulie 2016 a diabetului, (insulino-dependent) mi-a aratat stadiul stresului acumulat, confirmarea stării mele lăuntrice de nefericire profundă.
Am plâns mult la început, dar discuția cu un duhovnic m-a făcut sa văd partea plina a paharului, sa trăiesc fiecare moment cu curaj, sa respir fericire prin toți porii și sa cred ca toate acestea vin de undeva de sus.
Am început sa caut un medic oncolog cu care sa merg pe acest drum de vindecare, un medic care sa îi atașeze minte și suflet acestui corp care se imbolnavise destul de rau. Au urmat drumuri nenumărate la Iași, 8 ședințe de chimioterapie, apoi operația, care a avut loc intr-o zi deosebita, de Sf. Maria - 8 septembrie. Sunt dureri care nu pot fi descrise, dar toate au trecut și ședințele de radioterapie deasemenea.
As putea sa zic ca aceasta boala, cancerul, a fost un lucru bun care mi s-a întâmplat, m-a învățat sa cred ca nu este e stație terminală, m-a învățat lecția iubirii neconditionate, față de mine și față de viață, așa cum este corpul meu, așa cum sunt EU! Acum știu sa zâmbesc, sa trăiesc, sa iert, sa mă împac cu toți și cu toate, sa dăruiesc dragoste, sa privesc în urmă dar mai ales înainte.
Am luptat și lupt pentru a fi alături de copilul meu care are nevoie de MAMA, de soțul meu care are nevoie de SOȚIE.
Am avut și am în continuare oameni minunați care mă încurajează, sunt un suport major de orice natură.
Deasemenea, sfătuiesc ca toate femeile sa își autoexamineze cât mai des sânii, iar la sesizarea unui mic indiciu ca ar fi ceva în neregula, sa meargă la control, sa știe ca cancerul nu doare. Aveți grija de voi!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Alexandra Maier