[x] Închide
Ai primit produsele comandate și codul pentru donații? Înscrie-l aici!

Am nevoie de ajutorul vostru pentru o șansă la o viață mai sănătoasă!

Cluj

Proiect activ
Despre Proiect
Promovează

Cât despre mine, la 44 de ani imi imaginam viata altfel!
Ușor nu a fost nicicând, crescându-mi copilul singură dintotdeauna, am avut urcușuri și coborâșuri, în aprilie anul acesta am descoperit un nodul la sân, cat o nucă (m-am așezat pe o parte și am simțit că e ceva ce mă deranjează, când am pus mâna era un nodul).
M-am dus la ecografie și mamografie, doctorul m-a trimis la RMN. Am apelat la ginecologul la care mergeam de când îl am pe Darko (13 ani), care mi-a spus să stau liniștită că nu e nimic, e pe bază hormonală… mi-a dat un unguent și niște picături!
Totuși mi-am facut programare la RMN pe care nu am putut să îl fac pentru că mi-a fost rău... în 24 iunie am simțit o durere cumva în zona ficatului, am mers la medicul de familie care mi-a recomandat un consult ginecologic!
Din nou am mers la doctorul ginecolog care mi-a dat anticoncepționale și a zis că NU e nimic grav.
După 6 săptămâni, am consultat un alt medic ginecolog care mi-a spus că am un chist foarte mare (20 cm) și m-a trimis la analize.
Am făcut între timp și RMN-ul la san care spunea: tumora malignă… atunci lumea mea s-a prăbușit…nu am știut cum să reacționez.
A urmat biopsia la sân care a comfirmat ce spunea RMN -ul: cancer Gr. III ….între timp mi-a fost recomandata operatia de hiserectomie totală pe care am facut-o!
Biopsia ovarelor a arătat cancer și acolo.
Acum la astea se adaugă metastazele ….ganglionare, ficat, oase...

Am nevoie de ajutorul vostru pentru o șansă la o viață mai sănătoasă!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Theodora Dumitrica