[x] Închide
Ai primit produsele comandate și codul pentru donații? Înscrie-l aici!

Am nevoie să mă ajutați să mă întorc la băiețelul meu sănătoasă!

Bucuresti

Proiect activ
Despre Proiect
Promovează

Vin momente in viata omului in care pare ca puterea proprie e atat de mica in fata unui uragan care ii asediaza si sufoca viata. Stim despre noi ca suntem invincibili daca asa ne propunem dar atat de usor putem fi ingenunchiati. Si vrem sa credem ca putem lupta singuri, si o facem, dar nu pare suficient. Pari un soldatel de plastic in fata unei bombe nucleare. Si vine familia sa te ajute, si vin prietenii si cunoscutii, dar uneori nici atat nu e destul.

Georgeta are 45 de ani. Este mama unui baietel de 8 ani. Puternica, optimista, cu spirit de invingator. Lucra pentru 2 joburi in paralel pentru a se asigura ca fiul si familia ei primesc ce e mai bun de la ea si de la viata. Acum lupta sa supravietuiasca si sa-si vada baietelul barbat.

In martie 2022, Georgi a fost diagnosticata cu cancer invaziv luminal B, multicentric local avansat - boala cu atat mai grea cu cat se manifesta pe fondul unei boli autoimune, purpura trombocitopenica autoimuna, care s-a declansat acum 9 ani, cand Georgeta era insarcinata.

In Romania, tratamentul hormonal este singurul initiat pentru aceasta forma de cancer, asa ca Georgi si familia ei au gasit speranta la o clinică din Turcia, unde Georgi a trecut cu bine de operatia prin care i-a fost extirpat un san.

Acum urmeaza un tratament de lunga durata care presupune costuri imediate de peste 20. 000 Euro.

Doar cu ajutor poate continua.

Orice ajutor conteaza: donație in contul IBAN RO57BUCU1111037793116RON pe numele Georgeta Kovacs.

Multumim din toata inima!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Theodora Dumitrica