[x] Închide
Ai primit produsele comandate și codul pentru donații? Înscrie-l aici!

Avem o familie unită și suntem hotărâți să mergem înainte

Olt

S-au strâns: 570 RON din 40000 RON
2%
164 zile
Cumpără un produs social AVON și
Donează și tu ›
Ai deja un cod?
Cum obțin un cod?
Proiect activ
Despre Proiect
Promovează

Mă numesc Teodorescu Alexandra , sunt eleva în clasa a X-a la liceul Emil Racoviță. Sunt o eleva cu rezultate bune la învățătură, îmi place să fac sport , practic dans modern și înot, îmi plac călătoriile cu familia sau cu prietenii mei. Numai că în ultimul an în familia mea a intervenit o problemă și anume mama mea pe nume Teodorescu Mirela a descoperit că are o problemă serioasa de sănătate.
Din luna Martie 2023 au început problemele la noi în familie deoarece verdictul pe care mama mea la primit a fost cel de cancer la sân ne-a luat pe toți prin surprindere, nimeni nu se astepta la așa ceva. Am luat hotărârea împreună cu toată familia că mama să facă tratamentul specific în Cluj Napoca acolo fiind un institut Oncologic de specialitate cu medici specialiști și condiții mai bune fața de cele de la Galați. Tot acest tratament la Cluj a fost și este posibil deoarece părinții mei au putut face un împrumut la Bancă de o suma destul de mare 40.000 RON.
Cei mai mulți bani s-au dus și se duc în continuare pe drumurile făcute lunar cu trenul de la Galați la Cluj Napoca și pe cazare pentru perioada în care face chimioterapie sau radioterapie. Au fost cazuri în care au fost și de două ori pe luna până la Cluj , dar cu ajutorul lui Dumnezeu o să trecem cu bine.
De exemplul un drum cu trenul până la Cluj dus –întors plus cazare costă în jur de 1000 RON în cazul în care este nevoie de o zi de internare, dar au fost cazuri în când au stat mai multe zile în Cluj pentru a face investigații, unele dintre aceste trebuind plătite.
Înainte de operație mami a trebuit să facă chimioterapie și la fel a necesitat un efort financiar semnificativ și anume la fiecare 3 săptămâni începând din luna Martie 2023 părinți mei a făcut acest drum de 700km la Cluj.
După acest tratament de chimioterapie mami a mai făcut și radioterapie pentru a reduce dimensiunea tumorii și a fi pregătită de operație. Pe durata tratamentului de radioterapie mami a trebuit să stea în Cluj timp de 45 de zile și atunci la fel au fost costuri foarte mari incluzând cazare , mâncare, transport către institut , tati plecând și el către Cluj la fiecare săptămână( 10.000 RON) . În urma acestor drumuri , investigații și tratamente făcute la Cluj Napoca cea mai mare parte din împrumutul făcut la Bancă s-a cheltuit.
Acum la începutul anului 2024 mami a început un alt tratament de chimioterapie după operația făcută pe data de 4.12.2023 , la fel trebuie făcute drumuri lunar către Cluj.
Cu ajutorul lui Dumnezeu speram să facem fața cu bine în continuare deoarece avem o familie unita și suntem hotărâți să mergem înainte că mami să se facă bine.
Procesul de vindecare a mamei mele este de durata , trebuie să avem răbdare cu toți, să fim lângă ea și să o ajutăm să-și revină la normal. Tati și mami mi-au zis că eu trebuie să mă țin de școală, să învăț și că prin rezultatele bune la școală îi pot aduce mamei mele clipe de bucurie . Mă rog la Dumnezeu că mami să se facă bine și să fim iar fericiți împreună, să ne bucurăm de viață așa cum am făcut-o până anul trecut când am aflat diagnosticul primit.

Sper și Doamne-ajută să se facă mami bine !

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Monica Madru