Cancerul la san nu alege. Eu aleg sa fiu o invingatoare!

Bihor

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Ma numesc Romina,si am 31 ani.Sunt sotie si mama.Anul trecut am fost depistata cu cancer la san.
Din acel moment viata mea s-a schimbat,atat psihic cat si fizic.Nu pot sa va explic ce a fost in sufletul meu cand mi s-a spus de boala aceasta.

Dar nu aveam voie sa cedez,trebuia sa fiu tare pentru ce urma.Perioada cea mai grea a fost chimioterapia.Efectele secundare sunt groaznice:greturi,stari de rau zilnic,pierderea parului,a unghiilor si multe altele sunt foarte greu de suportat.Este ingrozitor sa te uiti in oglinda si sa vezi o alta persoana,pentru ca boala te-a schimbat complet.

A urmat operatia,iar in prezent inca urmez cele 25 de sedinte de radioterapie.Dupa acestea se face tratamentul injectabil hormonal timp de 5 ani.

Am avut momente cand parea ca nu se mai termina,am trecut si printr-o depresie dupa terminarea chimioterapiei,am luptat si lupt in continuarea.Sunt puternica pentru ca a trebuit sa fiu pentru mine si pentru familia mea. Am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.

-- Cumpara un produs roz si fa o fapta buna.O fapta buna facuta din inima care poate ca nu schimba cursul lumii, dar cu siguranta schimba viata cuiva.

Recomand fiecarei femei sa mearga la control pentru a preveni riscul de a trece prin ce trec eu.

Cancerul la san nu isi alege victima dupa varsta, culoarea parului sau a ochilor si NU doare! Ai grija de tine si de viata ta, e pretioasa!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Alexandra Maier