Cancerul la sân nu înseamnă automat moarte. Înseamnă și viață, pur și simplu!

Alba

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Asta vreau sa cred, si pentru asta voi lupta chiar daca va fi greu.
S-a intamplat in luna decembrie 2018 cand am simtit un nodul la sanul drept si dupa o mamografie rezultatul a fost: trimitere la biopsie, consult oncologic.. Problema era ca existau trei carcinoame, doua de cate 1 cm si unul de 1,8 cm. Cand pronunti ”oncologie” e clar, e grav. Dupa consult la spitalul oncologic, trimitere la biopsie si bineinteles doua biopsii in acelasi timp.
A fost cea mai crunta zi din viata mea. Apoi au urmat 40 de zile de calvar dupa asteptarea rezultatelor care, era de inteles ca au iesit prost fiindca citind pe net (ceea ce nu e bine, dupa spusele altora mai bine nu te uiti) carcinoamele sunt doar de natura maligna. In momentul in care esti diagnosticata cu cancer, majoritatea oamenilor se uita cu mila la tine si te vad cu un picior in groapa. Nu-i condamn pentru ca si eu, la randul meu, cand nu stiam nimic despre cancer, la fel vedeam lucrurile.
Acum ma duc inainte si refuz sa ma mai gandesc la lucrurile care ma nemultumesc sau ma supara, sa evit tristetea, sa zambesc si sa-i iubesc pe cei care sunt alaturi de mine si ma sprijina, gandind ca, orice ar fi, scap cu viata. Conteaza ca sotul, familia si prietenii sa iti fie alaturi. Doar ei sunt tratamentul meu 90 %, și nu vreau să-i necajesc si pe ei cu boala mea, de aceea vreau s-o inving. ”Psihicul conteaza cel mai mult!”, stiu si am auzit fraza asta de prea multe ori ca sa nu-mi intre in cap.
Am 29 mai 2019, apoi extirparea sanului si radioterapie etc, un drum greu, dar cu voia lui Dumnezeu voi trece peste toate. Doamne ajuta!
Va rog dragi femei, faceti macar o data pe an mamografie sau ecografie pentru ca oricand poate sa apara ceva si daca nu e tratat la timp puteti ajunge in situatia mea.
Multumesc din suflet AVON pentru aceasta platforma si va doresc multe realizari.

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Loredana C