Cand mi-a cazut parul mi-au spus fara sa stie ce mi se intampla....MAMI ESTI CEA MAI FRUMOASA!

Galati

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Ma numesc Adina Rusu am 38 de ani, casatorita, mama a doua fetite de 12 ani si 9 ani. Acum 7 ani am fost diagnosticata cu cancer la san. A fost un moment crunt. In acele momente pentru mine cancerul insemna moarte. Uitandu-ma la fetitele mele mi-am spus ca trebuie sa lupt pentru a le vedea crescand. Nu este usor nici pentru noi dar nici pentru familia noastra care sufera alaturi de noi. Am facut mastectomie, chimioterapie 8 sedinte si 25 sedinte radioterapie.

De fiecare data cand plecam la chimioterapie sau la operatie fetitele mele plangeau si imi spuneau: MAMI NU MAI PLECA ...NOI AVEM NEVOIE DE TINE...nu stiu daca cineva isi poate inchipui ce era in sufletul meu in acele momente. Cand mi-a cazut parul mi-au spus fara sa stie ce mi se intampla....MAMI ESTI CEA MAI FRUMOASA!

Dupa doi ani am suferit si o operatie de histerectomie totala.
Anul aceste in vara cand am facut analizele am descoperit ca boala recidivase la ficat si ganglionii laterocervicali. Un alt impas, o alta incercare destul de mare peste care trebuia sa trec. Am fost operata in august si mi-a fost scoasa o parte din ficat. Acum fac chimioterapie in speranta ca se vor retrage ganglionii laterocervicali.

Acum e cu mult mai greu sa explic fetelor prin ce trec. Fata de 12 ani a realizat ce mi se intampla si mi-a spus ca va face tot ce poate ea ca eu sa fiu bine si sa nu mor....
Sper ca voi fi bine si voi apuca sa imi vad fetitele crescand mari si sanatoase.

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Alexandra Maier