Cred ca e important sa te gandesti mereu ca vei fi bine! Si vei fi!

Dambovita

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Nu am primit niciun semnal inainte cum ca as avea vreo problema la sani. Singurul semnal de alarma ar fi putut fi starea mea de oboseala si faptul ca ma dureau picioarele. Avand aceste simptome, am mers la medic si mi-am facut o serie intreaga de analize, care nu mi-au aratat ca ceva ar fi in neregula.
In aprilie 2017 am depistat un nodul la sanul drept, m-am prezentat de urgenta la medic si in urma analizelor si a biopsie am primit diagnosticul: cancer de san stadiul 2. Am inceput ședințele de chimioterapie in august, am suferit o mastectomie la sanul drept, iar in octombrie si la cel stang. De aici un sir lung de tratamente, radioterapie, stari fizice si psihice grele. Este adevarat ca trec printr-o perioada dificila, dar cred ca e important sa te gandesti mereu ca vei fi bine! Si vei fi!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Alexandra Maier