[x] Închide
Ai primit produsele comandate și codul pentru donații? Înscrie-l aici!

"Grija pentru tine insati e imbratisarea iubirii de sine. Indrazneste sa fii bine"

Mures

Proiect activ
Despre Proiect
Promovează

- Ce parere aveti despre mastectomie? Mastectomie bilaterala?
- Doamna doctor, eu vreau sa traiesc.

Numele meu este Claudia Ghira, am 47 de ani, locuiesc in Santana de Mures, judetul Mures, am implinit 20 de ani in Avon si asa incepe povestea mea, probabil la fel ca povestea miilor de femei diagnosticate cu cancer la san.

- Aveti noroc ca neoplasmul are dimensiuni reduse. Controalele bianuale au fost binevenite, a
raspuns medicul.

Da, sunt cea care merge la medic pentru ca stiu ca doar asa pot preveni. Sunt bine pentru ca mi-am descoperit doctorii in care am incredere. Am depasit o histerectomie borderline (extirparea uterului) in urma cu doi ani si o dubla mastectomie (indepartarea ambilor sani) anul acesta. Pentru ca mi-a pasat de mine si am cautat cea mai buna cale de vindecare. Lupta nu este usoara, dar atunci cand ai armele potrivite, poti indrazni, iar bucuriile marunte sunt cele care implinesc ziua. Am mai castigat inca una si sunt fericita. Sunt bine acum. TRAIESC. Merg inainte. Lupt.

Indemnul meu pentru voi este sa mergeti la control! Sa fiti cele care iau viata in mainile lor si actioneaza inainte ca boala sa isi faca de cap. Sa aflati ca sunteti bine! Suntem puternice, suntem frumoase, suntem invingatoare!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Alexandra Maier