Imi place sa cred ca am vointa, ca pot lupta cu aceasta boala si sper din suflet sa pot reusi

Sibiu

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Greu de vorbit cand e vorba de mine...Daca ar fi sa incep cu ceva as incepe cu faptul ca sunt optimista de fel ,sociala mai tot timpul si ca multi de varsta mea dependenta de familia mea, de ingerasul meu de fetita de 7 anisori si de sotul meu cu care am o casnicie fericita si linistita de 8 ani . Ar fi atatea de zis... Sunt nascuta in 16 aprilie 1979 , zodia berbec, o fire puternica, luptatoare,ma ghidez dupa motto-ul "Totul sau nimic", iubesc primavara deoarece iubesc caldura acestui anotimp si absolut tot ce tine de el mai ales ca toate " prind viata". . .Viata de care, sper din suflet si ma rog, sa ma pot bucura si eu cat mai mult de ea alaturi de cei dragi .

Din pacate, fericirea si linistea familiei mele au fost tulburate de o veste trista si foarte sumbra si anume, in toamna anului 2018 am fost diagnoticata cu cancer, o boala care doar cu numele ingrozeste, dar sa o si ai. Imi place sa cred ca am vointa ... ca pot lupta cu aceasta boala si sper din suflet sa pot reusi si sa ma pot bucura de viata, sa readuc fericirea si linistea din nou in familia mea.

Nu in utimul rand doresc sa-ti multumesc tie Avon pentru implicarea si devotamentul de care dai dovada in aceasta perioada  de grea incercare  din viata mea.

 

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Loredana C