Inca sunt aici....lupt și voi învinge

Bacau

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Despre EA....
O alintam de mulți ani așa...Lina....
Este o femeie așa cum spun acei maeștri în cuvinte, o femeie trecută de a doua tinerețe. Pentru mine este femeia frumoasă, puternică, mentorul, omul care a facut ca lumea AVON sa se învârtă în jurul meu și împreună, de peste 14 ani să vedem sute de femei cu nevoi și povești adevărate.
Dar azi m-am poticnit. Am țintuit locul în care am aflat vestea cu tot trupul și sufletul meu....\"EA\" Lina...are cancer la sân. Am crezut că voi ști să fac față telefoanelor ei și întrebărilor :"ok, și acum ce facem?", dar instinctual sau cum o fi...am râs, am râs de frică. Frica se juca cu mine, nu mai simțeam că ea este la capătul firului, ci că un om îmi spune că sânul stâng are probleme și nu e ok...și trebuie să facem internare să vedem ce aflăm.

Ce a urmat a fost cumplit, nu știu să exprim sentimentul, doar aș putea să vă rog sa închideți ochii câteva secunde și să încercați să vă imaginati cum ar fi ca dintr-o dată să îți dispară o mână sau un picior, sau un sân, sau pur și simplu că îți apare o cicatrice pe față și să știi că atunci când deschizi ochii ea este acolo și te va călăuzi în anii care vin.


Am facut asta...am simțit durere, dar am renăscut în gand și am strigat cât am putut de tare "trebuie sa o ajut". Am făcut împreună voluntariat, am donat prin vânzarea produselor roz în acești multi ani de AVON fără nici o piedică...dar azi ...sunt aici să vă spun povestea ei....cine ar fi crezut...


Sânul a fost extirpat"...sunt convinsa ca prin acest proiect voi face să se auda mai departe și mai departe în toate colțurile țării că trebuie mereu să afii dacă ești bine...că exista aceasta platforma proiect prin care putem să ajutăm.

Orice mama, orice fiica, daca ar fi în locul ei și dacă și-ar spune povestea ar primi ajutor. Așadar, te rog...vă rog...intrați pe brosura AVON....sau pe www.avon.ro, alegeți un produs roz din campania Stop cancer la san si comandați-l...astfel veți face primul pas pentru a o ajuta pe \"EA\"- Lina.
Cand primești produsul, uită-te dupa codul roz de pe ambalaj- este codul speranței noastre că ne-ați văzut și credeți că maine orcine drag vouă poate fi in locul ei. Susțineți cu tot sufletul ca CEA MAI FRUMOASĂ ZI este CEA ÎN CARE AFLI CĂ EȘTI SĂNĂTOASĂ ȘI CĂ ÎN PUTEREA TA STĂ POSIBILITATEA CA O FEMEIE SĂ ZÂMBEASCA DIN NOU.


Orice bănuț ajuns la ea este de folos - medicamente/perucă/proteză mamară - sunt doar cateva din elementele în care se duc aceste donații.
Susțin acest caz pentru că în acest moment respir/privesc și cred în același timp că femeile sunt puternice și vor răzbate mereu împreuna.

Cu drag și mulțumiri,
Dana Curluc

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
CURLUC LUMINITA
Eu sunt bine....
La inceput am fost ingrijorata....apoi am tot sperat ca voi fi foarte puternica la loviturile vietii...ale mele le/am pus intr/o valiza si uneori am ajuns sa mai uit unde am pus cheia...dar e ok...in schimb am colectionat un cufar...si in el am asezat usor usor problemele fetelor din echipa mea....dar anul acesta dupa aproape 15 ani in Avon aflu ca chiar langa mine...cel mai bun reprezentat al meu...chiar matusa mea CURLUC ILEANA...are cancer la san...

Ea nu este bine..