Lupt cu optimism și încredere

Bihor

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Mă numesc Olga şi am 48 de ani.

Până în urmă cu zece luni eram o femeie obişnuită, cu activităţi obişnuite.

Apoi s-a schimbat ceva. În luna iunie am descoperit că am un nod la sân.

Am mers imediat la medic, mi-a făcut ecografie mamară şi mamografie, spunându-mi că ceva nu este în regulă. A urmat biopsia, după care s-a confirmat ceea de ce mă temeam: cancer mamar la sânul drept.

După o serie de analize, medicii mi-au recomandat opt serii de chimioterapie. Au urmat efectele secundare: ameţeli, oboseală, căderea părului, însă mi-am propus să lupt şi să fiu deschisă spre tot ceea ce mi se recomandă şi să cooperez cu medicii.

După cele opt serii de chimioterapie, a urmat o pauză de o lună, după care intervenţia chirurgicală: mastectomie sân drept.

Cum poate să lupte un om cu această boală? Răspunsul este : “Greu!”

Însă am hotărât să fiu optimistă şi să lupt pentru a învinge cancerul, având parte de tot sprijinul familiei mele şi al prietenilor care mi-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii mele.

Urmează să încep şedinţele de radioterapie.

Sunt încrezătoare că voi învinge această boală, iar sfatul meu pentru toate femeile este să îşi facă o ecografie măcar o dată pe an. Depistat la timp, cancerul mamar se poate vindeca!

După ce treci prin aşa ceva, îţi dai seama că viaţa e atât de scurtă şi merită să fie trăită din plin!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Paleu Nichita