Lupta si tu alaturi de o luptatoare! Cancerul poate fi invins!

Dolj

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Numele meu este Mihale Ioana. Este dificil sa povestesti ce inseamna 19 ani de lupta cu cancerul, de lupta cu tine insuti, cu temerile si durerile, cu lipsurile sistemului medical, cu suferinta si incertitudinea. Dar intotdeuna a existat SPERANTA si INCREDEREA in reusita vindecarii.

Domnul a spus \"Credinta ta te va salva\" si am crezut ca pot si trebuie sa inving, ca vreau sa-mi vad fetita crescand, ca merit un destin implinit.
Familia si medicul curant au fost cei care m-au ajutat sa ma ridic de fiecare data.
In anul 1996 am descoperit boala. Am facut un an de chimioterapie si radioterapie, apoi a urmat operatia de mastectomie totala, din nou chimioterapie, apoi operatia de extirpare a ovarelor.

Au urmat ani de liniste in care mi-am vazut de viata fara sa neglijez sa-mi monitorizez continuu starea de sanatate.
In anul 2006 am descoperit metastaze osoase in faza incipienta. De atunci fac periodic chimioterapie sau radioterapie. Din pacate raspunsul bolii la citostaticele vechi nu mai este bun. Acum am nevoie de un medicament nou care nu este finantat de sistemul medical de stat. Din pacatel nu-mi permit cumpararea lui, dar pentru mine acesta ar insemna incetarea durerilor si a starii de slabiciune fizica generala, ar insemna o noua sansa la viata, pe care va rog pe voi sa ma ajutati s-o am.


Nu voi inceta sa cred caci \"Cancerul poate fi invins!\".
Dar nu poti de unul singur. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Ilie Cristian