Persoana tanara depistata cu cancer, are nevoie disperata de ajutor

Bucuresti

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Aceasta poveste este despre sora mea, Gina. O femeie de 42 de ani, vesela, puternica, plina de viata si voie buna, care in 2009 a fost diagnosticata cu neoplasm mamar bilateral. 

De atunci luptam cu acesta boala cumplita si de fiecare data cand am crezut ca am invins-o a lovit mai puternic. In toti acesti ani Gina a facut tot ce a putut pentru a controla boala, PET CT, CT-scintigrafii, ecografii abdominale si pelvis RMN.

Nimic nu arata ca boala ar mai lovi, pana in vara anului 2015, cand starea ei generala s-a alterat. Dupa nenumarate investigatii si analize, s-a intervenit chirurgical - laparotomie exploratorie - si totul s-a naruit. Diagnosticul a fost crunt: carcinomatoza peritoneala.

In octombrie 2015, a inceput o noua serie de chimioterapie mai agresiva ca in 2009. Din nou tratamentele i-au cauzat caderea parului, stari de greata care nu trec nici la cele mai puternice antivomotive, gust alterat (nu poate manca  mai nimic,sunt zile cand se hraneste doar cu cateva linguri de iaurt) de aceea avem nevoie de orice fel de ajutor venit din partea dumneavoastra.

As vrea sa o vad din nou plina de viata asa cum o stiam eu, sa se bucure de fetita ei care are doar 12 ani, o varsta la care trebuie indrumata, sfatuita si acum - mai mult ca oricand - are nevoie de mama ei.

Constantin Silica

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Silica Constantin
Buna ziua!
Numele meu este Constantin Silica, reprezentant Avon si solicit ajutor medical pentru sora mea Martin Gina care in anul 2009 a suferit masectomie radicala bilaterala.
In urma curelor de chimioterapie si radioterapie starea ei de sanatate s-a imbunatatit. Totul parea sa intre pe un fagas normal pana in anul 2015 cand a inceput sa se simta rau iar in urma mai multor investigatii i s-a recomandat laparotomie exploratorie unde i s-a pus diagnosticul de carcinomatoza peritonerala.
La sfatu