Sunt puternică, știu ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc

Giurgiu

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Numele meu este Biriga Maria-Olimpia, am 44 ani, sunt de meserie coafeză și mă bucur de cei doi băieți mari pe care-i am.

Într-o dimineață, am simțit că am ceva la unul dintre sâni și când m-am palpat am simțit ceva în neregulă, aveam un nodul. Nu am stat deloc, am mers la medic în Giurgiu și am făcut un ecograf, apoi am fost la Spitalul Fundeni și am fost diagnosticată cu cancer la sân.

Pe 8 august 2016 m-am operat, am făcut scintigrafie și toate ecografele și evaluările gratuit, pentru că sunt asigurată. Din data de 25 septembrie fac citostatice puternice, iar de două luni am început herceptine, iar pentru asta, merg săptămânal la București să le fac. Mi-au căzut sprâncenele și părul. Fiind coafeză, vă dați seama ce înseamnă pentru mine să-mi pierd părul. Picioarele și degetele îmi sunt amorțite.

Sunt puternică, știu ce mi se întâmplă, știu că în acest moment sunt în stadiul 3 și că la stadiul 4 se moare, dar eu sper să evolueze lent și să mai traiesc încă 10 ani.

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Teodora Tuca