[x] Închide
Ai primit produsele comandate și codul pentru donații? Înscrie-l aici!

Trăiesc fiecare zi ca și când ar fi ultima

Olt

S-au strâns: 325 RON din 25000 RON
2%
164 zile
Cumpără un produs social AVON și
Donează și tu ›
Ai deja un cod?
Cum obțin un cod?
Proiect activ
Despre Proiect
Promovează

Mă numesc Stefanescu Marilena, născuta, în Slatina, Jud Olt, am o fiica și 2 minunați nepoței, de 11 și respectiv 13 anișori. Pe soțul din păcate l-am pierdut acum 2 ani, după 3 ani în care a fost imobilizat la pat cu Atrofie Cerebrală și multiple Avc. În august, anul curent, am constatat o modificare la sânul drept și am pornit spre București pentru a face unele investigații. Rezultatul biopsiei a fost unul foarte grav cu celule maligne, cu profil imunohistochimic triplu negativ(ER-/PR-/HER2-), carcinom mamar invazivNST, gradul 3.
Nu s-a mai putut interveni chirurgical, deoarece aceste celule invadează rapid și sfârșitul este sigur.De aceea, s-a hotărât în comisia oncologica pentru un tratament neoadjuvant cu începerea chimioterapiei cât mai urgent.
Viața pe care o trăiești atunci când ai cancer nu se compara cu viața pe care o trăiești când ești sănătos, trăiești fiecare zi că și cum ar fi ultima, insă vreau să lupt cu această boală pentru a-mi vedea cei 2 minunați nepoței crescând și bucurându-ne împreuna de VIAȚĂ!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Monica Madru