Vreau să trăiesc pentru că iubesc viaţa!

Prahova

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Mă numesc Marin Gabriela Roxana, am 38 de ani şi sunt din Ploieşti. În ianuarie 2016 am fost diagnosticată cu carcinom mamar lobular invaziv. Atunci am simţit că rămân fără aer, aveam impresia că mi s-a tăiat craca de sub picioare şi pic în gol.......şi bineînteles, în mintea mea suna continuu întrebarea ,,De ce tocmai mie?”
Însă, am decis să acceptat boala, să o consider companiera mea pe acest drum,cu siguranţă trebuie să învăţ nişte lecţii din această experienţă.
A început o luptă grea cu şedinţe de chimioterapie, mastectomie, radioterapie şi alte tratamente. În urma tratamentelor efectele au fost groaznice: căderea părului, greaţă, vărsături, lipsa de concentrare, mi-am pierdut simţul gustului şi simţeam o epuizare complete. Simţeam ca nu se mai termină, dar cu sprijinul familie, colegilor şi al prietenilor am trecut mai uşor peste acea perioadă.
Sfatul meu pentru toate femeile este să facă controlul periodic! Cinci minute îţi pot salva viaţa....
Acum urmează reconstrucţia mamară, şi sunt sigură că alături de voi reuşi! Cu ajutorul vostru voi fi bine! Vreau să trăiesc pentru că iubesc viaţa. Vreau să mă simt din nou întreagă pentru că doar aşa pot fi EU.
Şi să nu uităm : NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU!
Vă mulţumesc!

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Loredana C