VREAU şi POT să râd în continuare

Cluj

Proiectul s-a terminat
Despre Proiect
Promovează

Avon inseamna pentru mine implicare totala cu tot sufletul si mintea din dotare:). Si asta am simtit din prima clipa in care ne-am cunoscut, acum 17 ani cand am fost printre primii Reprezentanti din Avon din Cluj.
Reprezentant, Coordonator si apoi Director de zona in Cluj, am simtit ca eu si Avon suntem parteneri in toate.

Am fost impreuna cand am marsaluit pe strazile Clujului la Marsul Roz (printre primele organzate in tara), am fost impreuna la evenimente frumoase si provocari care pe mine personal m-au facut mai puternica. Mai puternica zic acum pentru ca optimista si vesela am fost tot timpul. Mi-a placut sa ajut, sa ma implic si sa iubesc oamenii din jurul meu.

Dar cu toata puterea pe care o am acum, nu m-as fi gandit niciodata ca va veni un moment in care eu, sa am nevoie de ajutor.
S-a intamplat in luna decembrie cand am fost diagnosticata cu neoplasm mamar grad 3 cu sindrom de hepatocitoliza grava. Zilele care au urmat nu au fost prea usoare pentru mine. Si asta pentru ca vrei nu vrei iti trec prin minte tot felul de lucruri si idei si mai mult incepi sa te gandesti ce trebuie sa faci... cui sa-i spui si cui sa nu-i spui de stare ta pentru ca poate ii faci rau...si da, te intrebi: \"de ce eu?\".

Nu pot sa fiu emotionala aici si nici nu stiu daca vreau acum, pentru ca voi, cei care ma cunoasteti de ani de zile, stiti ca nu mi se potriveste aceasta stare. Pentru cei care nu ma cunosc, va spun doar ca VREAU si POT sa rad in continuare si ca VIATA OFERA MULT CELOR PUTERNICI.

Nu strig tare, nu tip, nu ma revolt pentru ca stiu si cred cu tarie ca eu o sa trec cu bine peste aceasta provocare si ca la final o sa fiu si mai puterinca si mai vesela si mai optimista:)

Proiect înscris de:
Fundația
Regina Maria
Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.
Proiect propus de:
Alexandra Maier